Aankoop Begeleiding Zonnepanelen

Wanneer je op zoek gaat naar de juiste producten, leverancier en installateur wordt je vaak overspoelt met informatie. Hierdoor zien de meeste consumenten al gauw de door de bomen het bos niet meer. Zoveel aanbieders, zoveel producten, zoveel installateurs en allemaal zeggen ze iets anders.

Wil je een onafhankelijk advies van een echte expert? Laat je aankoop dan begeleiden door een ervaren en deskundig adviseur van EduSun. Wij hebben geen commercieel belang en helpen je met het maken van de juiste keuze.

De experts van EduSun kennen van alle producten de voor- en nadelen. Tevens kennen zij bijna alle grote leveranciers en installateurs, soms zelfs persoonlijk. Zij letten er niet alleen op dat je de beste producten kiest, maar ook dat je deze door de best bekend staande installateurs laat installeren. Hierbij wordt gekeken naar certificering, veiligheid en ervaring.

Er zijn drie trajecten mogelijk:
A: Wij komen op locatie, luisteren goed naar alle wensen en geven een advies waarop je een offerteaanvraag bij diverse leveranciers baseert.
B: U heeft al een aantal offertes en wij helpen om deze op een eerlijke manier met elkaar te vergelijken. Dit kan zowel op locatie als op afstand.
C: Wij nemen het hele traject uit handen. Dat betekend dat we beginnen bij A, daarna offertes voor je opvragen bij een aantal goed bekend staande leveranciers en vervolgens adviseren welke offerte het beste bij je past.

Kosten aankoopbegeleiding:
A: 120,00 incl. BTW
B: op locatie: €120,00 incl. BTW of op afstand: €70,00 incl. BTW
C: €250,00 incl. BTW

Aankoopbegeleiding kan je aanvragen via info@edusun.nl

Wil je het liever zelf regelen, maar wel met de juiste kennis? Speciaal voor de oriënterende consument geven wij de cursus ‘slimmer dan de verkoper…’.