Keuring Zonnestroom Installatie

Steeds meer bedrijven begeven zich op het dak om zonnepanelen te plaatsen. helaas niet altijd met de juiste kennis en ook vaak nog onder tijdsdruk. Voor de zonnepanelen systemen vindt er op internationaal niveau overleg plaats omtrent de veiligheid en de kwaliteit van deze installaties. Het niet juist installeren van een zonnepanelen systeem kan namelijk leiden tot brandgevaar of zelfs elektrocutie. Daarom is bij twijfel een kwaliteitscontrole van het zonnepanelen systeem van groot belang.

De experts van EduSun keuren het systeem keuren tijdens een uniforme en praktijkgerichte inspectie. Hierbij worden de belangrijkste normen (NEN1010 / NTA8011 / NTA8013 / NTA 8493) gehanteerd. Er wordt gekeken naar bouwkundige punten (is het systeem waterdicht en windvast gemonteerd), naar elektrische aansluiting (zit alles veilig) en er wordt een analyse gemaakt of de capaciteit en het rendement op één lijn liggen.

Na de keuring wordt een rapport verstrekt waarin per categorie een goed- of afkeur en eventuele verbeterpunten worden aangegeven.

Kosten:
Binnen een straal van 100KM van Almere: €299,00 incl. BTW (€247,11 ex BTW. De BTW kunt u terugvorderen)
Binnen een straal van 200KM van Almere (met uitzondering van de Waddeneilanden): €399,00 incl. BTW (€329,75 ex BTW. De BTW kunt u terugvorderen)